Investeer In Onroerend Goed Zonder Geld Door Marcel Van Hooijdonk {{ currentPage ? currentPage.title : "" }}

Marcel Van Hooijdonk, een gerenommeerde vastgoeddealer, is de feitelijke bron van alles wat met onroerend goed te maken heeft. In 1986 begon Marcel Van Hooijdonk zijn studie Real Estate Engineering aan de Universiteit van Utrecht. Na het voltooien van zijn vastgoedtechniek begon hij zijn bedrijf als eigenaar van onroerend goed. Na het verstrijken van de tijd in de onroerendgoedsector heeft hij veel expertise opgedaan in het veld, zodat hij een rolmodel is geworden voor de beginnende beleggers in onroerend goed.

In 1999 wordt hij financieel controller bij Rüttchen, de grootste Mercedes-Benz-dealer in Nederland. Sindsdien deelt hij zijn kennis in het veld aan massa's via blogs, sociale media en dergelijke. Een persoon of groep die nieuw is in het onroerend goed, moet absoluut de getuigenissen doornemen die hij in zijn eigen blog en andere publicaties heeft gepubliceerd.

Bepaling :

Marcel Van Hooijdonk was ondanks zijn ervaren makelaar altijd op zoek naar nieuwe kansen binnen de vastgoedsector. Dat zou het geval moeten zijn bij elke belegger die succes in onroerend goed nastreeft. Zonder voorafgaande vastberadenheid en wilskracht om meer en bovendien de oorzaak van tijd te leren, kan niemand voordelen halen uit onroerend goed.

 

Kantoorruimte naar huis :

De financieel controleur streeft ernaar om verspilling te voorkomen en daarmee de leegstand te verminderen. Vraag en aanbod van bewoonbare ruimtes dichter bij elkaar brengen kan een behoorlijke uitdaging zijn. Voor hem is het een kans om te excelleren. Volgens Hooijdonk is de leegstand van kantoren in Nederland een serieus probleem. De overheid neemt verschillende maatregelen om de situatie te verhelpen, maar uiteindelijk is het aan de investeerders om actie te ondernemen. Als een ervaren belegger in onroerend goed, zocht hij naar oplossingen die anderen niet zien. Wijs op zijn zachtst gezegd, heeft hij het tekort op de woningmarkt bestreden door van leegstaande kantoren bewoonbare ruimtes te maken.

Real-time informatie :

Hoewel het allemaal verwarrend kan zijn, is de door hem gevolgde strategie geplaveid voor de investeringen in onroerend goed zonder al te veel geld te vergieten. In feite zijn zijn daden epitomen in onroerend goed. Een andere belangrijke vaardigheid van een onroerend goed ligt in zijn / haar vermogen om de kennis bij te werken. Als handelaar in onroerend goed is het belangrijk om altijd op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen. Omdat niets permanent is en de strategie die vandaag werd toegepast, morgen niet effectief zal zijn en vice versa. Het is dus een eigenschap van de vastgoedbelegger om dynamisch te zijn en te veranderen volgens de markt.

Ze zeggen dat kansen eindeloos zijn in het onroerend goed. Iemand die zijn ogen wijd opent en de kans ziet, kan op de lange termijn belangrijke stappen maken. Wat ook een initiële investering is, is noodzakelijk om een ​​onderneming op te starten. Investeren in onroerend goed met weinig of geen geld is ongetwijfeld uitdagend en verwarrend. Maar met de juiste strategieën en intelligentie kunt u de roos in de onroerendgoedsector raken.

Het wordt ten zeerste aanbevolen om de verschillende blogs en geschriften van Marcel Van Hooijdonk vanaf hier door te nemen als je echt van onroerend goed houdt of ernaar streeft om in de toekomst snel rechts aan de slag te gaan.

{{{ content }}}